Σε δημόσια διαβούλευση το Σ/Ν του Υφυπ. Αθλητισμού

on .

augenakhs

• Σε δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση (http://www.opengov.gr), η οποία θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου, τέθηκε το σχέδιο νόμου του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, «Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου των αρχαιρεσιών των αθλητικών φορέων, διακρινόμενοι συνοδοί αθλητών ΑμεΑ, σύσταση Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Π.Ε.) και άλλες διατάξεις».
«Το νοικοκύρεμα που επιχειρούμε, τα «αυτονόητα» που εφαρμόζουμε και δυστυχώς αποτελούσαν εκκρεμότητες πολλών ετών, η τάξη που αποκαθίσταται, με πλήρη διαφάνεια, στο αθλητικό τοπίο της χώρας μας, θα παράσχουν εκείνο το απαραίτητο οξυγόνο για την ανανέωση και θα αναθερμάνουν το όραμα στην αθλητική οικογένεια για τη συνεχή πρόοδο και την ανάπτυξη» τόνισε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο υφυπουργός.
Παράλληλα ανέφερε ότι «επιζητούμε τον διάλογο. Θέλουμε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις, τις τυχόν συμπληρώσεις από όλη την αθλητική κοινότητα σ’ αυτή τη Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση των δύο εβδομάδων. Το σχέδιο νόμου αφορά σε ολόκληρο το αθλητικό οικοσύστημα της χώρας και φυσικά ενδιαφέρει και απασχολεί όλη την ελληνική κοινωνία…».