Την… ανυπακοή προτάσσει η Μερόπη Τζούφη

on .

syriza

• Mε ομιλητές τους Νίκο Βούτση, βουλευτή Α’ Αθηνών και πρώην πρόεδρο της Βουλής και τον Νίκο Μπίστη, μέλος του πολιτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στα θεατράκι της Σκάλας στα Γιάννενα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η βουλευτής Μερόπη Τζούφη, η οποία ανέφερε ότι η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς εκδηλώσεων στο Νομό Ιωαννίνων. «Όλο αυτό το διάστημα – πρόσθεσε- έγιναν πολλές διαδικτυακές εκδηλώσεις με θεσμικούς φορείς, καθώς και δια ζώσης επισκέψεις και συναντήσεις με φορείς και εργαζομένους, συμμετοχή σε κινητοποιήσεις, σε περιοδείες για την παρουσίαση του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι Ι & ΙΙ» στην πόλη και σε πολλά κεφαλοχώρια.
»Κοινό συμπέρασμα είναι πως οι πολίτες φοβούνται και αγωνιούν για την επόμενη μέρα. Ζητούν ίσες ευκαιρίες και ίση μεταχείριση. Ζητούν να σταθούμε δίπλα τους, να συμμεριστούμε τις αγωνίες των εργαζομένων και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Παράλληλα μας ασκούν γόνιμη κριτική για τον τρόπο που ασκήσαμε διακυβέρνηση».
Η βουλευτής αναφέρθηκε επίσης στους πυλώνες «ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου» που παρουσίασε πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας, για να προσθέσει ότι «είναι χρέος μας να οργανώσουμε την προγραμματική αντιπαράθεση, την προβολή θετικών προτάσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, της κλιματικής αλλαγής, την αξιοποίηση των εξελίξεων της 4ης Βιομηχανικής Επανάσταση υπέρ των εργαζομένων. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να μείνει και η καταστροφή της ελπίδας από την κυβέρνηση της ΝΔ οδηγεί σε ανυπακοή»..