Ο Χρ. Γκόκας ενημερώθηκε για τα προβλήματα των εμπόρων

on .

gokas

• Για την κατάσταση στην τοπική αγορά της Άρτας αλλά και γενικότερα, καθώς και για τις αρνητικές συνέπειες που αντιμετωπίζουν οι έμποροι του Νομού από την πανδημία του κορωνοϊού ενημερώθηκε ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Αρτας Χρήστος Γκόκας κατά τη συνάντηση που είχε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας Δημήτρη Χουλιάρα και την Αντιπρόεδρο Γεωργία Κωστούλα.
Συγκεκριμένα, από τη συζήτηση αναδείχθηκε το πρόβλημα της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά και η ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της πραγματικής οικονομίας. Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους ότι τα μέχρι τώρα εξαγγελθέντα μέτρα της Κυβέρνησης δεν επαρκούν για την ενίσχυση και τη στήριξη της βιωσιμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του εμπορικού κλάδου.
Ο κ. Γκόκας, επεσήμανε ότι πράγματι η Κυβέρνηση και καθυστέρησε αλλά και πήρε αποσπασματικά μέτρα που δεν ενισχύουν την ρευστότητα και τη δυνατότητα τόνωσης της αγοράς, και δεν στηρίζουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, όπως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του εμπορικού κλάδου.