Τα αιτήματα των αστυνομικών άκουσε η βουλευτής Μ. Κεφάλα

on .

KEFALA EAYNI

• Με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων (ΕΑΥΝΙ) συναντήθηκε η βουλευτή της Ν.Δ. Μαρία Κεφάλα.
Κατά την συνάντηση της τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ιωαννίνων με κυρίαρχο το ζήτημα της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίου στον Νομό. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΑΥΝΙ (την υπογράφουν ο Πρόεδρος Ανέστης Κωνσταντινίδης και ο Γεν. Γραμματέας Κων. Κίτσιος) τονίστηκε η ανάγκη στήριξης της αποστολής των αστυνομικών τόσο με την θεσμική θωράκιση τους από πλευράς της πολιτείας, όσο και με την ενίσχυσή τους με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό με απώτερο στόχο την ασφάλεια του πολίτη.
  Επίσης συζητήθηκε το ζήτημα της θεσμοθέτησης του επικινδύνου της εργασίας, η θέσπιση ενός νέου και δίκαιου μισθολογίου το οποίο θα διορθώνει τις αδικίες του υπάρχοντος και η επίσπευση των διαδικασιών απόδοσης των κατασχεμένων οχημάτων στις υπηρεσίες.
   Η κ. Κεφάλα – αναφέρει η ανακοίνωση, δεσμεύτηκε ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, θα προωθήσει αυτά τα ζητήματα και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.