Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»

on .

ANEKSARTHTH DHMOTIKH PRWTOPORIA 

Παρουσία πλήθους κόσμου, δημοτικών συμβούλων, αντιδημάρχων αλλά και του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ «έκοψε» το βράδυ του Σαββάτου στο εστιατόριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία». 
Την εκδήλωση άνοιξε ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Γκόντας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την συνεχή στήριξη στην παράταξη που ίδρυσε ο Τάσος Παπασταύρος, έκανε αναφορά στην συνεργασία της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» με τη νέα Δημοτική Αρχή υπό τον κ. Ελισάφ, τονίζοντας ότι «τα προβλήματα της πόλης είναι συγκεκριμένα (σκουπίδια, έργα κ.λπ.) και δεν πρέπει να μας χωρίζουν, αντίθετα πρέπει να ενώνουμε δυνάμεις και να τα αντιμετωπίζουμε από κοινού».
Από την πλευρά του ο κ. Ελισάφ έδωσε έμφαση στην έως τώρα καλή συνεργασία που έχουν οι δυο παρατάξεις και ότι παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας με συνεννόηση και δουλειά η πόλη μας θα γίνει καλύτερη. 
Τυχερός της βραδιάς ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Μεταναστών Γιάννης Αϊβατίδης, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου, οι Αντιδήμαρχοι Νατάσσα Τύρου-Ούζα, Φώτης Βάββας, Βασίλης Βλέτσας, Ευάγγελος Πήχας, Γιώργος Αρλέτος, Αριστείδης Παππάς, Γιώργος Λώλης, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.