Ο Πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας κοντά σε φίλους και ψηφοφόρους του

on .

TASOYLAS KOSTAS ANAKYKLOSH 2 2 20

• Μπορεί το πρόγραμμα των καθηκόντων του ως Προέδρου της Βουλής να είναι ιδιαίτερα βαρύ και απαιτητικό, όμως ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας δεν παραλείπει να επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα του για να βρεθεί κοντά σε φίλους και ψηφοφόρους του, να αφουγκραστεί την κοινωνία και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα και τις ανησυχίες των πολιτών. 
Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο ο Κ. Τασούλας που βρέθηκε στα Γιάννενα, προσπάθησε  να δει όσους περισσότερους συμπολίτες μας, αλλά και να τιμήσει με την παρουσία του διάφορες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα. Επισκέφθηκε χωριά του Δήμου Δωδώνης (Μελιγγούς και Μαντείο), ενώ παραβρέθηκε στην κοπή πίτας Αποστράτων στη ΛΑΦΙ, αλλά και σε ανάλογη εκδήλωση της Μ. Γότιστας. 
Το βράδυ του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Βουλής έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ιωαννίνων και στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σελίδα που γύρισε η Ελλάδα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «η χώρα το τελευταίο εξάμηνο πραγματοποιεί μια πορεία εξόδου από τη μεγάλη δεκαετή δοκιμασία, η οποία πορεία μέσα στο χρονικό διάστημα της τετραετίας θα έχει οδηγήσει τη χώρα σε μια νέα πραγματικότητα, όχι της στροφής σε κάποια κανονικότητα, αλλά στην εμπέδωση μιας νέας ευρωπαϊκής κανονικότητας»!
«Παρών» ο Κ. Τασούλας και στα χθεσινά εγκαίνια του Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. Στον χαιρετισμό του (φωτό 1ης) αναφέρθηκε στη δύναμη της προσωπικής ευθύνης, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος. 
«Είναι στο χέρι μας να σώσουμε το περιβάλλον», τόνισε, σημειώνοντας ότι το πρόγραμμα της ανταποδοτικής ανακύκλωσης μπορεί να συμβάλλει στην εξοικείωση με την ατομική ευθύνη γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν φταίει αυτός που δεν τα μαζεύει, αλλά αυτός που τα πετάει»!