Στη Ολομέλεια της Βουλής αύριο το Αθλητικό Νομοσχέδιο

on .

BOYLH

• Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε χθες από την αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων το Αθλητικό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης το οποίο εισάγεται αύριο στην Ολομέλεια για ψήφιση.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην τοποθέτησή του για το θέμα των ηλικιακών ορίων και των ορίων στις θητείες που έθεσαν οι Ομοσπονδίες, εξήγησε για ποιον λόγο αποφάσισε τις σχετικές τροποποιήσει στον νέο αθλητικό Νόμο, αποδεικνύοντας ότι οι διατάξεις του είναι απολύτως εναρμονισμένες με εκείνες της ΔΟΕ, κόντρα σε όσα ισχυρίζονται ορισμένες από τις Ομοσπονδίες.
Με κοινή τους δήλωση οι νομαρχιακές οργανώσεις Ηπείρου της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζουν το νομοσχέδιο, υπογραμμίζοντας πώς αυτό περιλαμβάνει κανόνες μακριά από ένα σύστημα αρμοδιοτήτων που αγκυλώνεται από ιδιωτικά συμφέροντα και σχέσεις εξάρτησης. «Στεκόμαστε δίπλα στην Κυβέρνηση και θλιβόμαστε για όλους εκείνους που χολώνουν για την απώλεια της ισοβιότητάς τους στις διοικήσεις των ομοσπονδιών», τονίζουν καταλήγοντας στην ανακοίνωσή τους.