Η παράταξη Μπαρτζώκα στηλιτεύει τη στάση της Αντιπολίτευσης στο Δ. Ιωαννιτών

on .

MPARTZOKAS PANOY

• Τη βαθιά λύπη της για την ένταση, τις μεθόδους και τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης εκφράζει η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» με επικεφαλής τον Άρη Μπαρτζώκα, η οποία ως γνωστόν συμμετέχει στη σύμπραξη για τη διοίκηση του Δήμου.
Όπως μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση «Θεωρεί ό,τι η έντονα διχαστική και πολωτική συμπεριφορά τους έχει σαν αποτέλεσμα, μόνοι ζημιωμένοι να είναι οι πολίτες. Υπενθυμίζει ακόμη ό,τι στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή δόθηκε πολύμηνη «περίοδος χάριτος», όπως άλλωστε συνηθίζεται! Υπενθυμίζει ότι το 2014 όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Οργανισμών του Δήμου ψηφίστηκαν ομόφωνα. Υπενθυμίζει επίσης ό,τι η προηγούμενη διοίκηση είχε το 33,2% των ψήφων και 27 Δημοτικούς Συμβούλους, ενώ η σημερινή έχει το 39,1% των ψήφων, αν προσθέσουμε τα ποσοστά των τριών Παρατάξεων που συμπράττουν, και μόνο 20 Συμβούλους».
Καταλήγοντας η παράταξη Μπαρτζώκα καλεί την Αντιπολίτευση να αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για την πόλη και ζητά να αφήσει τη νέα Δημοτική Αρχή να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, αφού ο Δήμαρχος εξελέγη στο δεύτερο γύρο απ’ ευθείας από το λαό.
Στις αναφορές περί συναλλαγών η παράταξη απαντά ότι κρίνουν «εξ ιδίων τα αλλότρια»!