Δραστηριότητες του βουλευτή της Ν.Δ. Σταύρου Καλογιάννη

on .

kalogianis

• Το Κουκλέσι και τη Βουλιάστα επισκέφθηκε το Σάββατο ο Σταύρος Καλογιάννης, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους θέματα που απασχολούν την περιοχή. Επίσης αναφέρθηκε αρχικά στις πολύ θετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας που εφαρμόζονται ήδη και αφορούν όλους τους συμπολίτες μας, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ και η βελτιωμένη ρύθμιση για τις 120 δόσεις προς τα δημόσια και ασφαλιστικά ταμεία. Τέθηκαν επίσης διάφορα ζητήματα μεταξύ των οποίων οι μειωμένες τιμές πρόβειου γάλακτος και των ιχθυοκαλλιεργειών.
Το βράδυ παραβρέθηκε στην ομιλία του Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την Κυριακή παρακολούθησε τους τελικούς αγώνες του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας (U23). Εκεί συναντήθηκε με τον Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Μαυρωτά, με τον οποίο συζήτησε τρόπους ώστε να αναβαθμιστεί η υποδομή της λίμνης για τη δυνατότητα διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων με σεβασμό στο οικοσύστημά της.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τους Χουλιαράδες, όπου συζήτησε με τους συγχωριανούς του τις εξαγγελίες που ανέπτυξε ο κ. Μητσοτάκης στη Έκθεση και θέματα που αφορούν την περιοχή, όπως το δίκτυο ύδρευσης και η διάθεση αποβλήτων των πτηνοτροφείων.