Θέμα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ θέτει ο Π. Γερουλάνος

on .

KINAL KINHMA ALLAGHS

• «Είναι επιτακτικό το ΚΙΝΑΛ να επιστρέψει στις ρίζες του βγάζοντας την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά», δήλωσε ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να βρεθεί στο τιμόνι του κόμματος.
Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά, υπογράμμισε ότι ο ΚΙΝΑΛ δεν έχει καταφέρει να κάνει αυτό που ξεκίνησε, ενώ άσκησε κριτική στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
«Η ομιλία της κ. Γεννηματά την 3 Σεπτέμβρη ήταν απογοητευτική διότι είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εφάρμοσε μία στρατηγική που απέτυχε. Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε». Ενόψει του επικείμενου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ (το οποίο τοποθετείται χρονικά για το Δεκέμβριο), ο κ. Γερουλάνος σημείωσε ότι το ζήτημα για το ΚΙΝΑΛ «είναι το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά. Το θέμα είναι να αισθανθούμε ότι είμαστε σε ένα σπίτι το οποίο μας εκφράζει».