Το ΤΕΕ επισκέφθηκε ο Κων. Δαρδαμάνης

on .

DARDAMANHS

• Το κλίμα της πολιτικής αλλαγής που καταγράφουν εδώ και καιρό στην ελληνική κοινωνία όλες οι δημοσκοπήσεις, επιβεβαίωσε –όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση - κατά τις περιοδείες του σε δύο μεγάλα κέντρα του Λεκανοπεδίου των Ιωαννίνων, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης. Περιοδεύοντας στην Ελεούσα και στην Ανατολή, ο κ. Δαρδαμάνης συνομίλησε με κόσμο και επαγγελματίες.
Αυτό που κράτησε από αυτές τις τελευταίες επαφές του με πολίτες του Νομού, ήταν η συγκρατημένη αισιοδοξία του κόσμου για την επόμενη μέρα και κυρίως, η βαριά ευθύνη της ΝΔ να μη διαψεύσει την προσδοκία για αλλαγή που συναισθάνεται η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων…
Στο μεταξύ, συνάντηση είχε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ με τον πρόεδρο Γιώργο Παππά αλλά και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Ηπείρου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
Ο κ. Δαρδαμάνης υποστήριξε ενώπιον της Διοίκησης του τοπικού ΤΕΕ, τις προτάσεις της ΝΔ για μείωση φορολογικών συντελεστών σε εργασίες που αφορούν τον κατασκευαστικό κλάδο, για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και για τη σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.