Με τον Μητροπολίτη Μάξιμο συναντήθηκε ο Κ. Δαρδαμάνης

on .

DARDAMANHS 2 7 2019

• Με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο, συναντήθηκε χθες το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης, ο οποίος δεν πήρε μόνο την ευλογία του, αλλά συζήτησε και για το επί ημερών του έργο στη Μητρόπολη Ιωαννίνων.
Με τη Γεωργική Σχολή Βελλάς ο κ. Μάξιμος, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στον υποψήφιο βουλευτή, επιχειρεί να συμβάλλει με τις δικές του μικρές δυνάμεις, στην αλλαγή των προτύπων της ελληνικής κοινωνίας.
Υποχρέωση της πολιτείας είναι να δώσει κίνητρα στους νέους ανθρώπους να επιστρέψουν στην παραγωγική διαδικασία, προκειμένου να ξαναζωντανέψουν και τα χωριά περιοχών όπως η δική μας, συμπλήρωσε από την πλευρά του ο κ. Δαρδαμάνης.
Το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Δαρδαμάνης παρευρέθηκε στην ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση των παιδιών των Ενοριακών Νεανικών Συνάξεων της Ενορίας Περιβλέπτου που έλαβε χώρα στο προαύλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν επιχειρήσεις και επαγγελματίες που προσφέρουν τα προϊόντα τους, μέσω των συσσιτίων της Ενορίας Περιβλέπτου, στο συνάνθρωπο.
Σε δήλωσή του ο κ. Δαρδαμάνης εξήρε το λαμπρό παράδειγμα προσφοράς και αλληλεγγύης που συνιστά για την τοπική κοινωνία, η συγκεκριμένη Ενορία.