Θέματα Δικαιοσύνης και ασφάλειας απασχόλησαν χθες την Μαρία Τσολάκη

on .

TSOLAKH

• Η Δικαιοσύνη και η ασφάλεια των πολιτών, ήταν τα δύο πολύ σημαντικά ζητήματα τα οποία συζήτησε εκτενώς κατά τη διάρκεια της χθεσινή ημέρας, η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Τσολάκη.
Εποικοδομητική χαρακτήρισε τη συζήτηση που είχε η υποψ. βουλευτής με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, καθώς για περισσότερη από μια ώρα, συζήτησε με τους συναδέλφους της, για τα θέματα που απασχολούν τους δικηγόρους, όλης της χώρας, μεταξύ των οποίων το ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα του νέου Ποινικού Κώδικα, αλλά και θέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία των Δικαστηρίων και της απονομής Δικαιοσύνης.
Παράλληλα η κ. Τσολάκη συναντήθηκε διαδοχικά με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ιωαννίνων, την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου και τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Αστυνομίας Ηπείρου, κ. Κώστα Σκούμα.
* * *
Σήμερα, Παρασκευή και ώρα 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός στο Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ Ν. Ιωαννίνων Μαρίας Τσολάκη. Βρίσκεται στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου 28 (γυάλινο κτήριο), στον 3ο όροφο, στο γραφείο 2. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 26510 70408.