Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες ψήφους και πειράματα

on .

MHTSOTAKHS

• Το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του, καθώς και το πρόγραμμα ανάπτυξης της χώρας παρουσίασε στους εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και φορέων της Πάτρας ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας ισχυρή εντολή για την ανάπτυξη και την αναγέννηση της χώρας.
«Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες ψήφους και πειράματα» είπε, τονίζοντας ότι ως κυβέρνηση «θα σαρώσουμε τη γραφειοκρατία και θα προκαλέσουμε έκρηξη επενδύσεων», φέροντας ως παράδειγμα την υπόθεση του Ελληνικού για την οποία δεσμεύθηκε πως την πρώτη εβδομάδα το έργο θα απεγκλωβιστεί.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως οι πολίτες ζητούν μέτρο ευθύνης στην πράξη και όχι μέτρο ανευθυνότητας και επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει μια έκρηξη των επενδύσεων για να δημιουργηθούν δουλείες. «Θα σαρώσουμε την γραφειοκρατία» δήλωσε χαρακτηριστικά προκειμένου να καταστεί εφικτή η επίτευξη του στόχου των επενδύσεων που είναι και ο βασικός τρόπος για να δημιουργηθούν νέες δουλειές για όλους και μάλιστα καλά αμειβόμενες.
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν για να υπάρξει πολιτική αλλαγή, για να κλείσει και ο δεύτερος γύρος και να πάρει η απερχόμενη πλέον κυβέρνηση το μήνυμα που δείχνει να μην έλαβε στις ευρωεκλογές και τις εκλογές για την αυτοδιοίκηση.