ΜΕΤΣΟΒΟ: Κάλεσμα Σπ. Βασιλείου να τον στηρίξουν στο β’ γύρο…

on .

BASILEIOU

• Ένα πρώτο πολύ σημαντικό βήμα, για να αναλάβει το «τιμόνι» του Δήμου Μετσόβου, έκανε το βράδυ της Κυριακής, η παράταξη «Δύναμις Δημοτών», και ο επικεφαλής της και υποψ. Δήμαρχος Μετσόβου, Σπύρος Βασιλείου.
Η «Δύναμις Δημοτών», πέτυχε μια σπουδαία πρώτη «νίκη», με την είσοδό της στον β’ γύρο των εκλογών στον Δήμο Μετσόβου, και πλέον ο αγώνας αφορά την σημαντική προσπάθεια για εκλογή της παράταξης ως νέα Δημοτική Αρχή Μετσόβου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε : «όλες και όλους τους δημότες του Δήμου Μετσόβου, όσες και όσους μας στήριξαν, αλλά και προς όσους δεν μας στήριξαν σε αυτή την πρώτη εκλογική αναμέτρηση. Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υποψηφίους της παράταξής μας, που έκαναν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα έναν πολύ καθαρό αγώνα, με επιχειρήματα και θέσεις, απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιους μου για το δημαρχιακό αξίωμα, για τον πολιτικό πολιτισμό που έδειξαν, που ναι μεν είχε τις αναμενόμενες αντιπαραθέσεις, αλλά έγινε προς όφελος της έκθεσης των απόψεών μας και των προτάσεων μας, προς τους δημότες.
»Ενόψει του δεύτερου γύρου, καλώ όλους τους δημότες του δήμου Μετσόβου, να στηρίξουν την παράταξη «Δύναμις Δημοτών», υπενθυμίζοντάς τους, πως από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβα επικεφαλής, έχω δηλώσει και έχω δεσμευθεί δημόσια, πως στόχος μας είναι η πάταξη των ανισοτήτων του δήμου και η ευημερία του δήμου, σε όλα τα χωριά, σε κάθε γωνιά του όμορφου τόπου μας…».