Αντί επί της ουσίας να απαντήσει, υβρίζει ο υποψ. Περιφερειάρχης Δημ. Δημητρίου!

on .

DHMHTRHS DHMHTRIOY

Μ’ ένα πρωτόγνωρο για δημόσιο άνδρα υβρεολόγιο απαντά ο κ. Δημ. Δημητρίου (με Δελτίο Τύπου!) σε χθεσινό πρωτοσέλιδο σχόλιο του Κ. Καλτσή στον «Π.Λ.», που αναφέρονταν στη νομιμότητα ή μη της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Ηπείρου. Για να διαπιστώσουν οι αναγνώστες μας ποιοι διεκδικούν να κυβερνήσουν την Ήπειρο, παραθέτουμε αυτούσια την «απάντηση» του κ. Δημητρίου και δίπλα, ως έχει, το χθεσινό σχόλιο του Κ. Καλτσή.

Το σχόλιο του Κ. Καλτσή…

• Πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα και είναι απορίας άξιον, πως διέλαθε της προσοχής όλων των εμπλεκομένων και των αρμόδιων αρχών. Ο κ. Δημήτριος Δημητρίου, δεν έπρεπε να ανακηρυχθεί υποψήφιος Περιφερειάρχης, ως επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον»! Το άρθρο 70 παρ.2 του νόμου 4604/2019, που αφορά τις Περιφερειακές εκλογές και τα κωλύματα εκλογιμότητας, ορίζει σαφώς μεταξύ άλλων, ότι απαγορεύεται η υποψηφιότητα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου. Ακριβώς όπως είναι και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, του οποίου Πρόεδρος είναι ο κ. Δημητρίου! Όφειλε να είχε παραιτηθεί πριν θέσει υποψηφιότητα! Αν ισχύει κάτι άλλο, να το ξεκαθαρίσει…

Η «απάντηση» Δ. Δημητρίου

«Η απουσία σοβαρότητας, εντιμότητας και ήθους δεν πλήττει την παράταξή μας
Δεν κερδίζονται οι εκλογές με λάσπη στον ανεμιστήρα
Όταν η άγνοια συναντά την προσωπική εμπάθεια και τις υπόγειες πολιτικές σκοπιμότητες, τότε τα αποτελέσματα είναι τραγελαφικά και εκθέτουν τους εμπνευστές τους ανεπανόρθωτα… Υπέπεσε στην αντίληψή μας, ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της εφημερίδας «Πρωϊνός Λόγος», στις 23 Μαΐου, υπογεγραμμένο από τον κύριο Κώστα Καλτσή, ο οποίος «μπήκε στον κόπο» να επινοήσει ένα… φαντασιακό κώλυμα εκλογιμότητας του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου και επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον», κυρίου Δημήτρη Δημητρίου. Ένα έχουμε να απαντήσουμε στον ίδιο και σε όσους τυχόν ενστερνίζονται τέτοιες πρακτικές, που είναι πλέον γνωστοί και μη εξαιρετέοι, που παραπέμπουν σε πόλεμο λάσπης, σκόπιμα ψέματα και κιτρινισμό του αισχίστου είδους: Δεν κερδίζονται οι εκλογές με το να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα. Η απουσία σοβαρότητας, τιμιότητας και ήθους στην πολιτική πλήττει όσους χαρακτηρίζονται από τέτοιες ανήθικες συμπεριφορές. Ο πολιτικός οχετός θα πάρει την απάντηση που του αρμόζει από τον δημοκρατικό λαό των Ιωαννίνων στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής. Καλούμε τους πολίτες να γυρίσουν τις πλάτες τους και να περιφρονήσουν τους κοινούς συκοφάντες της παράταξής μας και τους ψευδολόγους!»