Θ. Μπέγκας: Εξελίσσονται έργα 2,5 εκατ. ευρώ στο Πέραμα

on .

MPEGAS 22 5 2019

• «Στη Δημοτική Ενότητα Περάματος έγιναν πολλά. Ολοκληρώθηκαν ή εξελίσσονται έργα 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως τα καλύτερα έρχονται. Γιατί η επόμενη τετραετία - με τα έργα που έχουμε ήδη σχεδιάσει και εξασφαλίσει χρηματοδότηση - θα είναι κυριολεκτικά μια… «άλλη μέρα» για το Πέραμα», είπε απευθυνόμενος στους κατοίκους του Περάματος ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, Θωμάς Μπέγκας. Mεταξύ άλλων, συζήτησε μαζί τους για τον ποδηλατοπεζόδρομο που θα ενώσει τα Γιάννενα με το Πέραμα, το νέο ενυπωσιακό φωτισμό του Σπηλαίου, την αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού, ολοκληρωμένα και νέα έργα.
Ο Δήμαρχος τόνισε πως «τη νέα τετραετία, η νέα Δημοτική Αρχή θα έχει να υλοποιήσει ένα έργο περίπου 200 εκατ. ευρώ από ΕΣΠΑ, από δικούς μας πόρους και διάφορες άλλες πηγές χρηματοδότησης που έχουμε εξασφαλίσει. Ένα σημαντικό κομμάτι από αυτά αφορά τη Δ.Ε. Περάματος». Γι’ αυτό εμφανίστηκε σίγουρος πως και η Δ.Ε. Περάματος θα δώσει «μια νέα ισχυρή εντολή συνέχειας του έργου και της αλήθειας που άλλαξαν και αλλάζουν το Δήμο μας».
Κεντρική εκδήλωση
Κάλεσμα στους Γιαννιώτες να παραβρεθούν στη σημερινή προεκλογική εκδήλωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», που θα πραγματοποιηθεί ώρα 8 μ.μ. στην Πλατεία Μαβίλη απηύθυναν χθες η Γωγώ Γιώτη, Πρόεδρος της ΔΗΑΝΕΤΑΙ και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τα κληροδοτήματα και η Εύη Σίμου-Σκαπινάκη, Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ. Χαρακτήρισαν την εκδήλωση ως μία «γιορτή αλήθειας».