Κ. ΚΑΨΑΛΗΣ: Έχουμε μάθει να μιλάμε με έργα και πράξεις...

on .

KAPSALIS

• Με τη θερμή υποστήριξη των Πωγωνησίων της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Δημάρχου Πωγωνίου και εκ νέου υποψηφίου Κ. Καψάλη το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.
Στην ομιλία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τα τρία Πωγωνήσια μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Έλλάδος κ.κ. Μαρίκα Γκόνη, Κώστας Ζηκόπουλος και Τάσος Χατζής που αναφέρθηκαν στο έργο του Δημάρχου Πωγωνίου και τόνισαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.
Στην συνέχεια, ο κ. Καψάλης έκανε έναν σύντομο απολογισμό της δημοτικής θητείας, κάνοντας λόγο για ορατό έργο που έχει αλλάξει την εικόνα του Πωγωνίου και παρουσίασε το όραμα της ομάδας του για τη νέα τετραετία.
«Έχουμε μάθει να μιλάμε με έργα και πράξεις. Διακρινόμαστε για τη συνέπεια των λόγων μας και την αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και προκλήσεων που έχει φέρει η οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών. Το πλούσιο έργο μας, μας επιτρέπει να στεκόμαστε σήμερα εδώ και να σας κοιτάμε στα μάτια ζητώντας να μας δώσετε καθαρή νίκη για να συνεχίσουμε να υλοποιούμε το σχεδιασμό που έχουμε για την περιοχή μας...».