Στην περιοχή της Λάκκας Σουλίου περιόδευσε ο Αλ. Καχριμάνης

on .

KAXRIMANHS

• Οι οδικές υποδομές που υλοποιούνται από την νυν Περιφερειακή Αρχή στην περιοχή της Λάκκας Σουλίου, αλλάζουν θεαματικά την εικόνα και τις προοπτικές της. Αυτό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης», επιβεβαιώθηκε από κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, με τους οποίους συναντήθηκε κατά την περιοδεία σε Τ.Κ. του Δήμου Δωδώνης ο νυν και εκ νέου υποψ. Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, συνοδευόμενος από υποψ. Περιφερειακούς Συμβούλους.
Ο κ. Καχριμάνης μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής: «Η κατασκευή του οδικού άξονα Τύρια – Σιστρούνι, ένα όραμα γενεών, έχει πάρει σάρκα και οστά. Κάποιοι μέχρι και πριν λίγους μήνες ακόμη, υποστήριζαν πως δεν πρόκειται ποτέ να κατασκευαστεί. Τους καλούμε σήμερα να διασχίσουμε μαζί το πρώτο και μεγαλύτερο τμήμα του. Δεν είναι μόνο ένα οδικό έργο με το μεγαλύτερο προϋπολογισμό στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων που κατασκευάζεται με πόρους της περιφέρειας (συνολικά 16,1 εκ. ευρώ- 12,6, εκ. ευρώ το τμήμα Τύρια- Ζωτικό, 3,5 εκ. ευρώ για Ζωτικό- Σιστρούνι), αλλά και το τμήμα που παραδόθηκε στην κυκλοφορία, ήταν και το πλέον δύσκολο από τεχνικής άποψης…».
* * *
Σήμερα, Παρασκευή ο Αλ. Καχριμάνης μαζί με υποψ. περιφερειακούς συμβούλους θα περιοδεύσουν στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στις περιοχές- Τοπικές Κοινότητες: Καρδαμίτσια, Πεδινή, Αμπελιά, Σταυράκι, Νεοχωρόπουλο, Μάρμαρα, Κόντσικα, Ασβεστοχώρι, Κοσμηρά, Νεοκαισάρεια, Μπάφρα, Ανατολή, Κουτσελιό, Κατσικά, Καστρίτσα, Δροσοχώρι, Βασιλική, Λογγάδες, Αμφιθέα, Πέραμα.