Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: Ο Αλ. Τσίπρας μας κάνει δώρο σήμερα αυτά που μας… πήρε!

on .

KAMINHS LANTABOS 8 5 19

• Οι ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε χθες από τα Γιάννενα ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης.
Παράλληλα, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την Κυβέρνηση τόσο για την οικονομική πολιτική που ακολουθούν όσο και για το θέμα των διακοπών του Πρωθυπουργού σε πολυτελές κότερο που απασχολεί την επικαιρότητα, ενώ προέβλεψε μεγάλη εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πιο κρίσιμες εκλογές
«Γυρίζοντας τη χώρα τους τελευταίους μήνες, οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι ως ΚΙΝΑΛ θα πάμε πολύ καλά στις επικείμενες εκλογές. Ο κόσμος μας συσπειρώνεται», τόνισε ο Γιώργος Καμίνης από τα Γιάννενα όπου βρέθηκε χθες προκειμένου να μιλήσει σε ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση. Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής χαρακτήρισε τις επικείμενες ευρωεκλογές ως τις πιο κρίσιμες από συστάσεως του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς, όπως είπε, διακυβεύεται η ενότητα της Ε.Ε.. «Καμία χώρα δε μπορεί να επιβιώσει εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία είναι σήμερα η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο. Αντίθετα, αν προχωρήσει η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, αυτό θα είναι προς όφελος όλων των Ευρωπαϊκών λαών. Ειδικά για την Ελλάδα, η εμβάθυνση της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης είναι ζωτικό ζήτημα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θα εξαφανιστούν…»
Ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, διαδικασία που ο ίδιος γνωρίζει από πρώτο χέρι λόγω της θητείας του στην Αθήνα. Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ουσιαστικά εξαφανισμένος. «Το ήξεραν, γι’ αυτό και έφτιαξαν την απλή αναλογική, η οποία ως σύστημα διαλύει κάθε έννοια δημοκρατίας. Θα διασωθούν μόνο όπου στήριξαν ξένους υποψηφίους», ανέφερε με έμφαση.
Όσο για τις ευρωεκλογές, προέβλεψε μεγάλη πτώση του κυβερνώντος κόμματος, η οποία είναι γνωστή στα στελέχη του και γι’ αυτό τους έχει προκαλέσει μεγάλο πανικό. Όπως είπε, «θα καταποντιστούν με την ίδια ταχύτητα που ανέβηκαν στην εξουσία»!

Περί κότερου…
Σχολιάζοντας το θέμα που προέκυψε πρόσφατα με τις διακοπές του Πρωθυπουργού στο πολυτελές κότερο της οικογένειας του εφοπλιστή Παναγόπουλου, ο υποψ. ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε πως είναι μεν προσωπική υπόθεση του κ. Τσίπρα το με ποιους κάνει παρέα, ωστόσο ως Πρωθυπουργός δεν μπορεί να έχει ιδιωτικό βίο, θα πρέπει να είναι όλα όσα κάνει στο φως, γιατί είναι ζήτημα διαφάνειας και δημοκρατίας.
Έκανε δε λόγο για φαυλότητα αναφορικά με τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί μειώσεων φόρων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Αλέξης Τσίπρας λέει σήμερα ότι προσφέρει στον ελληνικό λαό αυτά που του είχε πάρει ο Βαρουφάκης το 2015. Μας κάνουν δηλαδή… δώρο αυτά που πήραν από την τσέπη μας. Διέλυσαν και φτωχοποίησαν τη μεσαία τάξη για να μοιράζουν επιδόματα σε προεκλογική περίοδο».