Συνεχίζει εντατικά τις περιοδείες της η Τατιάνα Καλογιάννη

on .

TATIANA

• Τις προηγούμενες ημέρες η υποψ. Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα_2023» επισκέφθηκε: Λογγάδες και την Αμφιθέα, περιόδευσε στην περιοχή της Καλούτσιανης, καθώς και στις οδούς ΚΑ Φεβρουαρίου και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, επισκέφθηκε τη Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας και περιόδευσε στις οδούς Αγίας Μαρίνας, Αβέρωφ και Στρατηγού Καλλάρη, ενώ επισκέφθηκε το Σταυράκι και τα Μάρμαρα.
Την Κυριακή το πρωί, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο της παράταξης το οποίο απαρτίζεται από 63 Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και 96 Υποψηφίους για τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων, ενώ το απόγευμα, επισκέφθηκε το Δροσοχώρι, την Ηλιόκαλη, την Πλατανιά και την Καστρίτσα.
***
Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δ.Ε. Παμβώτιδας στον Κατσικά Ιωαννίνων (Έναντι της Εκκλησίας Αγ.Κων/νου και Ελένης) θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη και ώρα 8 μ.μ.. Θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των περιφερειακών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών και οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Παμβώτιδας.