Υπόμνημα Θωμά Μπέγκα προς Επιμελητήριο και ΤΕΕ Ηπείρου

on .

MPEGKAS

• Δύο υπομνήματα όπου καταγράφονται οι βασικοί άξονες συνεργασίας στους οποίους η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών, του Επιμελητηρίου και του ΤΕΕ Ηπείρου κατέθεσε ο Θωμάς Μπέγκας κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στους δύο φορείς.
Στο Επιμελητήριο τον κ. Μπέγκα και τους υποψ. δημοτικούς συμβούλους (Αλέκα Βακαλοπούλου, Γιώργο Μάστακα, Αλέξη Γοργόλη, και Γιάννη Παρδάλη) υποδέχτηκαν ο πρόεδρός του, Δημήτρης Δημητρίου και στελέχη. Ο κ. Μπέγκας τόνισε την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων σε ζητήματα όπως η κατάθεση της πρότασης για τη δημιουργία open mall, το ΣΒΑΚ κ.λ.π..
Στο ΤΕΕ/ΤΗ το Δήμαρχο Ιωαννίνων και τους υποψήφιους της παράταξής του υποδέχτηκε ο πρόεδρός του Γιώργος Παππάς, ο οποίος τόνισε την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Ο κ. Μπέγκας κατέθεσε κι εδώ τις προτάσεις της παράταξης οι οποίες αφορούν, μεταξύ άλλων, τη διεκδίκηση χρηματοδότησης και ολοκλήρωσης της Ιόνιας οδού μέχρι την Κακαβιά καθώς και του Ε-65 και την εκπροσώπηση του ΤΕΕ/ΤΗ στην επιτροπή παραλαβής του Τοπικού χωρικού Σχεδίου του Δήμου.