Σε Δημοτικές Ενότητες της πόλης περιόδευσε ο Θωμάς Μπέγκας

on .

MPEGKAS KALOYTSIANH 7 4 19

• Ζευγάρια και Καλούτσιανη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών και εκ νέου υποψήφιος Θωμάς Μπέγκας συνοδευμένος από στελέχη της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», όπου μίλησε με τους κατοίκους για όσα έγιναν στην παρούσα δημοτική θητεία στις δύο περιοχές κι όσα έχουν ήδη δρομολογηθεί για την ερχόμενη.
Στα Ζευγάρια ο κ. Μπέγκας μίλησε για την εκπόνηση της μελέτης Πράξης Εφαρμογής που προχωράει τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως η ολοκλήρωσή της «θα ανοίξει πλέον το δρόμο για να προχωρήσουμε τη νέα τετραετία έργα υποδομής ζωτικής σημασίας για τη γειτονιά», ενώ αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση κατασκευής του κόμβου Εφύρας που, όπως είπε, άλλαξε τα κυκλοφοριακά δεδομένα σε ένα δρόμο «καρμανιόλα» των Ζευγαριών.
Στην Καλούτσιανη μίλησε για το δίκτυο ασφαλτοστρώσεων αλλά και ανακατασκευής δρόμων με τα απαιτούμενα συμπληρωματικά έργα που υλοποιήθηκε, καθώς και για την ολοκλήρωση του τοπικού Αθλητικού Κέντρου.
Το πρόγραμμα του κ. Μπέγκα συνεχίστηκε με περιοδεία σε χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Μπιζανίου και Ανατολής. «Τα κάναμε όλα; Λύσαμε όλα τα προβλήματα; Όχι βέβαια», δήλωσε o Δήμαρχος και πρόσθεσε: «Ο Δήμος μας, η πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, έχουν ανοιχτές πληγές παντού. Στερούνται σε υποδομές που δεν προχώρησαν όταν έπρεπε, στις… καλές εποχές και τα διαθέσιμα χρήματα δεν ήταν άπειρα. Όμως συνεχίζουμε τον αγώνα μας».