Χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει δημοκρατία

on .

MHTSOTAKHS KYRIAKOS

• «Πυρά» στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Αγρίνιο για την ανομία και την ανασφάλεια, μετά και το περιστατικό στα Εξάρχεια, όπου ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε λιμενικούς. «Χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει δημοκρατία», διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΝΔ και δήλωσε πως στις ευρωεκλογές οι πολίτες θα δείξουν στην κυβέρνηση την πόρτα της εξόδου και θα ψηφίσουν ώστε να «φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα στη μεταπολίτευση».
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Αγρίνιο, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως η ασφάλεια των πολιτών δεν συνδέεται με πολιτικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες και επεσήμανε ότι η ασφάλεια αποτελεί βασική προυπόθεση «για μια οργανωμένη κοινωνία».
Την επομένη της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, ο νόμος θα επιβληθεί σε κάθε γωνιά της χώρας, η ανασφάλεια θα αποτελέσει παρελθόν με μια αστυνομία που θα αφεθεί ελεύθερη να κάνει τη δουλειά της, πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Το πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί και θα αποδώσει τα πανεπιστήμια στους καθηγητές, στους μαθητές, όχι στους κατασκευαστές μολότοφ» ανέφερε χαρακτηριστικά.