Στο στοίχημα των Ευρωεκλογών αναφέρθηκαν Δημ. Παπαδημούλης, Φ. Σκοπούλη και Ο. Νάσση

on .

SYRIZA EYROBOYLEYTES

• Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές πραγματοποίησε χθες το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή του ευρωβουλευτή Δημ. Παπαδημούλη και τις υποψήφιες Φωτεινή Σκοπούλη και Όλγα Νάσση, οι οποίοι απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής στις ευρωκάλπες.
Κατά τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημ. Παπαδημούλη η Ελλάδα έχει αναβαθμίσει το κύρος και τον ρόλο της στις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις. Κι αυτό, όπως είπε, πιστώνεται στην κυβέρνηση Τσίπρα.
Παράλληλα σημείωσε ότι «η διαμόρφωση του προοδευτικού μετώπου είναι στρατηγική επιλογή για εμάς, για τον ΣΥΡΙΖΑ. Και στην Ευρώπη, και στην Ελλάδα. Για την αποτροπή της εκλογής Βέμπερ στην προεδρία της Κομισιόν, και της παλινόρθωσης της ακραίας νεοφιλελεύθερης δεξιάς, χέρι-χέρι με την ακροδεξιά, στην Ελλάδα…».
Η πρ. Υφυπουργός Υγείας και υποψ. ευρωβουλευτής Φωτεινή Σκοπούλη ευχαρίστησε τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση να την συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο και παρουσίασε τις προτάσεις του κόμματος για την υγεία.
Η έτερη υποψήφια Όλγα Νάσση αναφέρθηκε στους λόγους που θα κατέβει στις Ευρωεκλογές λέγοντας ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί μια μαζική δύναμη που μπορεί να δώσει λύσεις όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη».