ΔΗΜ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ήρθε η ώρα να ξεβολέψουμε κατεστημένες σχέσεις

on .

DHMHTRHS DHMHTRIOY

• Κάλεσμα συμπαράταξης και συμπόρευσης προς όλους τους Ηπειρώτες απηύθυνε από την Πρέβεζα ο επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον», υποψ. Περιφερειάρχης Δημήτρης Δημητρίου κατά την ομιλία του, παρουσία της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φ. Γεννηματά.
«Ήρθε η ώρα να ξεβολέψουμε κατεστημένες σχέσεις, γνωριμίες, συμφέροντα και βολέματα.
Ήρθε η ώρα να εισάγουμε την αξιοκρατία και την επιβράβευση των προσπαθειών και των επιτευγμάτων», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του προσθέτοντας σε άλλο σημείο ότι «ένα από τα πλέον βασικά ζητούμενα της πολιτικής και κοινωνικής μου δραστηριοποίησης είναι και η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πολιτικής, και η εμπιστοσύνη των πολιτών σε αυτούς που την ασκούν».
Αναφερόμενος στις δεσμεύσεις της παράταξής του για την «παραμελημένη» όπως την χαρακτήρισε Πρέβεζα, είπε μεταξύ άλλων: «Θα απαιτήσουμε και οι Πρεβεζάνοι να μην πληρώνουν διόδια όταν κινούνται για εργασιακούς λόγους από την υποθαλάσσια σήραγγα του Ακτίου. Θα απαιτήσουμε την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής Θα απατήσουμε την αποκατάσταση των αρχαιολογικών χώρων και την ανάδειξή τους ώστε να αυξηθεί το τουριστικό προϊόν της Πρέβεζας. Θα απαιτήσουμε την Τουριστική προβολή της μεγαλύτερης κολυμβητικής ακτής στην Ευρώπη. Θα απαιτήσουμε η Πρέβεζα να αλλάξει όψη και να οδηγηθεί στην ανάπτυξη».
Ασκώντας κριτική στην σημερινή Περιφερειακή Αρχή ανέφερε ότι «δεν τα κατάφερε γιατί δεν είχε όραμα; Γιατί δεν ήθελε; Γιατί δεν ήξερε τον τρόπο;».
Οι πρώτοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν για την Π.Ε. Πρέβεζας είναι οι: Γιαμας Ιωάννης, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ζήση Παναγιώτα – Μαρία του Ευαγγέλου, ιδιωτικός υπάλληλος, Καρακασίδης Αθανάσιος, προϊστάμενος πωλήσεων σε ελληνική αμιγώς εταιρεία στο χώρο των αναψυκτικών και των ποτών, Συγκούνα Χριστίνα του Σπυρίδωνα, δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση πώλησης ετοίμων ενδυμάτων στην Πρέβεζα, Τσούτσης Δημήτριος (Τάκης), Διευθυντής Οδοντιατρικής του ΕΣΥ στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου, Φραγκούλης Παύλος Ελεύθερος Επαγγελματίας.