Ο Γρ. Καραμέλιος στα έδρανα της Αλβανικής Βουλής

on .

KARAMELIOS

• Ο Γρηγόρης Καραμέλιος, στέλεχος της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» και πρώην βουλευτής, είναι ένας εκ των δεκαέξι αναπληρωματικών βουλευτών των κομμάτων της Αντιπολίτευσης στην Αλβανία που δεν πειθάρχησαν στην κοινή τους απόφαση για παραίτηση από τη Βουλή όλων των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους, προκειμένου να πιέσουν σε παραίτηση τον Έντι Ράμα.
Ο κ. Καραμέλιος, αν και είχε τοποθετηθεί στη λίστα του Δημοκρατικού Κόμματος, δέχτηκε το αξίωμα του βουλευτή, από το οποίο έχει παραιτηθεί και ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες.
Με ανακοίνωσή της η «ΟΜΟΝΟΙΑ» κάνει λόγο για προσωπική επιλογή και ατομική απόφαση την στάση του κ. Καραμέλιου, προσθέτοντας ότι προς τούτο δεν υπήρξε καμιά συγκατάθεση από πλευρά των θεσμικών της οργάνων.
«Ως ΕΕΜ έχουμε ουσιαστικούς λόγους να βρισκόμαστε στην πλευρά της κοινωνίας που αναζητά βελτιώσεις στον τρόπο διακυβέρνησης, τη λειτουργία της δικαιοσύνης, την καταπολέμηση της φτώχειας και κυρίως την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων που ανοίγουν το δρόμο στις ενταξιακές διαδικασίες της Αλβανίας στην Ε.Ε.», υπογραμμίζει η «ΟΜΟΝΟΙΑ».