Για «αποχωρήσεις» εκλεγμένων από τον Αλ. Καχριμάνη μιλάνε οι «Ορίζοντες Ηπείρου»

on .

ORIZONTES HPEIROY RIZOPOYLOS SHMA

• Κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με τον σημερινό Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στις εκλογές του Μαΐου για την Περιφέρεια. Ο συντονιστής όμως της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Ντίνος Παπαδόπουλος μιλάει για «μαζικές αποχωρήσεις από τον συνδυασμό Καχριμάνη»!
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε, μεταξύ άλλων: «Άλλος για Χίο τράβηξε πήγε, κι άλλος για Μυτιλήνη. Την αρχή την έκανε ο δικός μας Δημήτρης Δημάκος τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ακολούθησαν οι: Ν. Κάτσιος από τη Θεσπρωτία, Τ. Καλογιάννη, Ν. Τύρου - Ούζα, Β. Μπούμπα στα Γιάννενα. Όμως τους λόγους τους εξηγεί καλύτερα από όλους ο τελευταίος αποχωρών Γιάννης Καραμπίνας, ένας από τα κορυφαία στελέχη της διακυβέρνησης Καχριμάνη. Δηλώνει χαρακτηριστικά: “Επειδή πιστεύω ότι όλα τα πράγματα θα πρέπει να έχουν μέτρο και θητεία! Μετά από τρείς (3) θητείες και 13 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση (Νομαρχία και Περιφέρεια) ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια Ηπείρου!”. Όλοι όσοι αποχωρούν, φεύγουν σε μία λογική είτε απογοήτευσης για το έργο που δεν έγινε είτε γιατί θεωρούν θετικώς ότι έκλεισε ο κύκλος τους…».
Η παράταξη που έχει επικεφαλής του κ. Σπ. Ριζόπουλο, καταλήγει αναφέροντας ότι «ο μόνος ο οποίος φαίνεται ότι δεν το έχει αντιληφθεί είναι ο κ. Καχριμάνης».