Με τον υποψ. Δήμαρχο Κόνιτσας Β. Σπανό συναντήθηκε χθες ο Σπύρος Ριζόπουλος

on .

RIZOPOYLOS SPANOS KONITSA

• Ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» και υποψ. Περιφερειάρχης Σπ. Ριζόπουλος δέχθηκε χθες στα γραφεία της παράταξης τον υποψήφιο Δήμαρχο Κονίτσης Βασίλη Σπανό.
Η συζήτηση, όπως μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης, επικεντρώθηκε στα πολλά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου και συμφωνήθηκε ότι βασικός στόχος είναι οι οδικοί άξονες που θα βγάλουν την περιοχή από την απομόνωση.
Σε δηλώσεις του ο υποψ. Περιφερειάρχης ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι «το πρώτο μέλημά μας, το οποίο συμφωνήσαμε, είναι ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός προγράμματος αρωγής της επιχειρηματικότητας ούτως ώστε να σταματήσουμε τη διαρροή των ανθρώπων που θέλουν μια αναζήτηση καλύτερης τύχης και αυτό πρέπει να είναι προτεραιότητα και να γίνει άμεσα και δεσμεύομαι ότι θα υλοποιηθεί το πρώτο 12μηνο ανάληψης των καθηκόντων μας…».
Από την πλευρά του ο κ. Σπανός δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Όντως η περιοχή μας είναι απομονωμένη από οδικούς άξονες και δεν μπορούμε προφανώς να μιλάμε για οποιαδήποτε αναπτυξιακή προοπτική εάν δεν μιλήσουμε πρώτα για τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης από το κέντρο προς την περιφέρεια».