«Δύναμις Δημοτών»: Παρουσιάστηκε η παράταξη του Σπύρου Βασιλείου

on .

BASILEIOU

• Τα «αποκαλυπτήρια» της παράταξης «Δύναμις Δημοτών», με επικεφαλής και υποψ. Δήμαρχο Μετσόβου τον Σπ. Βασιλείου, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας
Τον υποψήφιο δήμαρχο, παρουσίασε η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και με καταγωγή από το Μέτσοβο Μαρία Νάκα, η οποία μίλησε για τον Σπύρο Βασιλείου με τα θερμότερα λόγια.
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Βασιλείου, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο και τους συνεργάτες του στη δημιουργία της παράταξης και την κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, σημειώνοντας πως η παράταξη «Δύναμις Δημοτών», «ήρθε να ενώσει, να προσθέσει και να μείνει» και προσθέτοντας πως «η παράταξη δεν θα μπει σε αντιπαλότητες. Αντίπαλός μας είναι ένας. Αντίπαλός μας είναι η νοοτροπία των νέων του Δήμου μας ότι δεν αλλάζει τίποτα».
Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, η νέα παράταξη του Δήμου Μετσόβου, στηρίζεται στη συμμετοχή, την αποτελεσματικότητα, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που διαπίστωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, στην καθημερινή τους επαφή με τους κατοίκους των χωριών του Δήμου. Ο υποψ. Δήμαρχος παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις για ένα καλύτερο μέλλον του δήμου, για το «μέλλον των παιδιών μας», όπως ο ίδιος ανέφερε.