Σε χωριά της Δ.Ε. Παμβώτιδας περιόδευσε η Τ. Καλογιάννη

on .

KALOGIANNH TATIANA 30 1 2019

• Σε τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Παμβώτιδας και συγκεκριμένα στους Λογγάδες, τη Βασιλική και το Δροσοχώρι βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, στην πρώτη επίσημη περιοδεία της.
Οι κάτοικοι των τριών τοπικών κοινοτήτων, όπως μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης, της εξέφρασαν αρχικά παράπονα από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, η οποία φαίνεται ότι δεν έχει δώσει την πρέπουσα βαρύτητα σε αυτή την πολύ ζωντανή περιοχή του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.
Στη συνέχεια αντάλλαξαν απόψεις για οικιστικά θέματα, θέματα καθημερινότητας, θέματα του πρωτογενή τομέα, για το σχέδιο προεδρικού Διατάγματος της Παμβώτιδας το οποίο σέρνεται επί δεκαετία στα γραφεία του αρμόδιου Υπουργείου.
Η Τατιάνα Καλογιάννη τους ενημέρωσε σε γενικές γραμμές για τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης, τις οποίες επεξεργάζονται μέλη της παράταξης, πανεπιστημιακοί και τεχνοκράτες, άκουσε δε με προσοχή τις προτάσεις τους. Στις συναντήσεις μετείχαν ενεργά υποψήφιοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Ιωάννινα_2023.