Ηπειρωτικές «ανάσες» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

on .

MHTSOTAKHS

• Στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην Αρίστη Ζαγορίου, βρίσκεται από την Τετάρτη, για μίνι χριστουγεννιάτικες διακοπές ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους.
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. σύμφωνα με πληροφορίες αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα. Η επίσκεψή του ήταν αυστηρά ιδιωτική και οικογενειακή, έχοντας διαμηνύσει πως στο σύντομο σχετικά χρόνο που βρίσκεται στην Ήπειρο, δεν επιθυμεί συναντήσεις και επαφές πολιτικού χαρακτήρα. Παρά ταύτα αρκετοί ήταν εκείνοι που «ανηφόρισαν» μέχρι την Αρίστη με την ελπίδα να τον συναντήσουν. Η οικογένεια του Προέδρου της Ν.Δ. την Τετάρτη επισκέφθηκε το Μικρό Πάπιγκο, χθες τον ποταμό Βοϊδομάτη, τη χαράδρα του Βίκου και άλλα αξιοθέατα της περιοχής, παίρνοντας μερικές «ανάσες» ανάμεσα στην έντονη πολιτική δραστηριότητα και την ένταση που υπάρχει στην Ελλάδα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν, έχει επισκεφθεί επανειλημμένως -και από μικρή ηλικία- για φυσιολατρικούς σκοπούς ορεινές περιοχές των Ιωαννίνων (καθώς και άλλες της Ηπείρου), οπότε την αγάπη και την προτίμηση αυτή, τη μεταλαμπαδεύει και στα άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Και ο Δ. Αβραμόπουλος
Εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη διακοπές στα Γιάννενα έκανε και ο Ευρωπαίος Επίτροπος- και επίσης φίλος της περιοχής μας- Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος μαζί με φιλική του παρέα, εκτός των άλλων, επισκέφθηκε το Μονοδένδρι. Αν και η παραμονή του ήταν προγραμματισμένη μέχρι και αύριο, τελικά αναχώρησε εσπευσμένα χθες λόγω έκτακτων υποχρεώσεών του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.