Το Συνέδριο της Ν.Δ. αφετηρία για την πολιτική αλλαγή

on .

XATZIDAKIS

• «Το συνέδριο είναι η κορυφαία δημοκρατική διαδικασία της παράταξής μας που μετά την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη το ΄16 πραγματοποιείται κάθε χρόνο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β’ Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης με αφορμή του 12ο συνέδριο της ΝΔ.
«Πέρυσι τέτοια εποχή πραγματοποιήσαμε το 11ο Συνέδριό μας που ήταν αφιερωμένο στις προγραμματικές μας θέσεις και είχε στόχο ένα γενναίο άνοιγμα στην κοινωνία των πολιτών» συμπληρώνει και συνεχίζει:
«Το 12ο Συνέδριό μας που ξεκινάει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου έχει μια πιο σύνθετη αποστολή:
Πρώτον, είναι η αφετηρία μας στο δρόμο προς τις εκλογές. Με καθαρό πολιτικό λόγο και σαφές και ρεαλιστικό πρόγραμμα ξεκινάμε να δώσουμε τη μάχη για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος. Δεύτερον, είναι στραμμένο και στην επόμενη μέρα των εκλογών. Διότι θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις σ’ όλα τα επίπεδα ώστε με τις εκλογές να μην αλλάξει μόνο η κυβέρνηση, αλλά να αλλάξει σελίδα η χώρα.
»Από το 12ο Συνέδριο θα επιβεβαιωθεί η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης θα καταδειχθεί ότι η παράταξή μας είναι πανέτοιμη για να αναλάβει τις τύχες της χώρας. Η πολιτική αλλαγή που θα φέρει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αλλάξουν και το νοσηρό και διχαστικό πολιτικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας» ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης και καταλήγει: «Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα αρχή, μια εθνική αναγέννηση που μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να προσφέρει».