Με τους «Ορίζοντες Ηπείρου» ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Πρέβεζας

on .

RIZOPOYLOS PAPPAS PREBEZA 10 12 18

• Την προσχώρηση του στελέχους της Ν.Δ. και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοικτή Συμπαράταξη» Πρέβεζας, κ. Δημήτρη (Τάκη) Παππά στους «Ορίζοντες Ηπείρου», ανακοίνωσαν από κοινού χθες στα Γιάννενα, ο κ. Παππάς και ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Ηπείρου, Σπύρος Ριζόπουλος.
Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πρέβεζας, ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι «η Περιφέρεια Ηπείρου, έτσι όπως την οραματίζεται ο Σπύρος Ριζόπουλος αξιοποιώντας την λογική της Περιφερειακότητας, μπορεί να αποτελέσει τον μοχλό ανάπτυξης ολόκληρης της περιοχής. Μπορεί να μετατραπεί σε μια πραγματική μηχανή επίλυσης προβλημάτων και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών σε σύντομο χρονικό διάστημα…».
Από την πλευρά του ο Σπ. Ριζόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξη του κ. Παππά στην παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου», αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι «έχει αποδείξει μέσα από το έργο και την διαχρονική αυτοδιοικητική του πορεία τις τελευταίες δεκαετίες, πως τιμά τον τόπο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και θέτει στο επίκεντρο την Πρέβεζα και τα προβλήματα της, που επί 16 χρόνια υπηρέτησε ως Νομαρχιακός Σύμβουλος. Αγωνίζεται για καλύτερες υποδομές, καλύτερες κοινωνικές δομές, καλύτερη ποιότητα ζωής όλων μας…».