Επιμορφωτική ημερίδα για τον «Κλεισθένη» σήμερα στα Γιάννενα

on .

KALPES AYTODIOIKHSH

• Εκ των κεντρικών ομιλητών θα είναι ο γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κ. Πουλάκης στην ημερίδα που οργανώνεται σήμερα, Παρασκευή για το πρόγραμμα «Κλεισθένης» στα Γιάννενα.
Η ημερίδα η οποία είναι δεύτερη από τη σειρά των επιμορφωτικών δράσεων που θα υλοποιήσει το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Ε.Κ.Δ.Δ.Α, θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Cazaria (8ο χλμ. Ιωαννίνων - Αθηνών, Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων) από 8 π.μ. έως 3 μ.μ. Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και υποστήριξη των Αιρετών Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, καθώς και των υψηλόβαθμων στελεχών των υπηρεσιών τους, για το Πρόγραμμα «Κλεισθένης Ι»-Νόμος 4555/2018 για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνσης της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ.
Η ημερίδα απευθύνεται σε:
α. Αιρετά Στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού (Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων Δήμων και Περιφερειών).
β. Υψηλόβαθμα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού (Γενικοί Γραμματείς Δήμων, Εκτελεστικοί Γραμματείς Περιφερειών, Γενικοί Διευθυντές).