ΧΡΥΣ. ΒΟΥΖΑΣ: Ο αγώνας μας πολύπλευρος και πολυμέτωπος!

on .

BOYZAS XRYSOSTOMOS

• «Η Συμμαχία Πολιτών», για το Δήμο Ζίτσας, θα συμμετάσχει στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση, δήλωσε και πάλι χθες ο επικεφαλής της κ. Χρυσόστομος Βούζας, ξεκαθαρίζοντας ότι «είμαστε υπέρ των συνεργασιών, με δημοκρατικούς όρους. Απορρίπτουμε, όμως, κάθε τάση κηδεμονίας, ηγεμονισμού και πατερναλισμού…».
Ταυτόχρονα, επέκρινε τους δυο εταίρους Γαρδίκο και Ματσάγκα, που έσπευσαν να συγκαλέσουν κοινή ολομέλεια, «για να προλάβουν τη δική μας που θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου και να ανακοινώσουν τη διενέργεια ψηφοφορίας για την ανάδειξη του υποψήφιου δημάρχου, όταν αυτό ήδη έχει συμφωνηθεί»!
Τους κατηγορεί ακόμη ότι επιδιώκουν τον διχασμό και την πόλωση, ενώ τονίζει ότι «η Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Ζίτσας, είναι αποφασισμένη έτσι κι αλλιώς, να διαλύσει τις αυταπάτες τους.
»Η παράταξή μας έδωσε μάχες για να προωθηθούν δράσεις ωφέλιμες για τον τόπο, αλλά και για να αποτραπούν άλλες που ήταν καταστροφικές. Αυτό δεν άρεσε σε μια παρέα ξεπερασμένων από τις εξελίξεις και που κάνει ό,τι μπορεί για να ανακόψει την πορεία μας και εκείνη που αξίζει ο μεγάλος Δήμος μας».
Και ο κ. Βούζας καταλήγει: «Προχωράμε. Ενωμένοι, αποφασισμένοι, δυνατοί και πάντα με προτάσεις. Αφήνουμε πίσω τη μιζέρια και τον μικροπολιτικαντισμό. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Χωρίς διχαστικά μηνύματα…».