Μόνο για μια μέρα εφάρμοσε απόφαση του Υπ. Εσωτερικών!

on .

APOKENTROMENH PERIFEREIA HPEIROY

• Νέα επίθεση κατά του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας Βασίλη Μιχελάκη εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων, τον οποίο κατηγορεί για υποβάθμιση συναδέλφου τους.
Σύμφωνα με το Σύλλογο ο κ. Μιχελάκης χρειάστηκε τρεις μήνες για να εφαρμόσει απόφαση του Υπ, Εσωτερικών με την οποία ακυρώθηκε απόφασή του για μετακίνηση της Αναστασίας Τζίμα από αναπληρώτριας Προϊσταμένης στο τμήμα Δημόσιας Περιουσίας ως εισηγήτριας. Η απόφαση όμως εφαρμόστηκε μόνο για μία ημέρα καθώς, την επόμενη της υπογραφής της, η κα Τζίμα μετακινήθηκε στο Τμήμα Κοινωνικών Υποθέσεων, μια θέση την οποία ο Σύλλογος χαρακτηρίζει «ψυγείο» και η οποία θα καταργηθεί στο τέλος του 2018.
Καταληκτικά ο Σύλλογος θεωρεί τη μετακίνηση ως «τιμωρία για την τόλμη της να αντιδράσει στην καθαίρεσή της, ενώ ήταν σε άδεια μητρότητας, αλλά και για την εν γένει στάση της όλο το διάστημα που είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου από τη θέση της Γεν. Γραμματέα, αλλά και ως απλού μέλους». Ζητά δεν άμεση ακύρωση της απόφασης.