Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι Τσίπρα - Καμμένου στην εξουσία

on .

MHTSOTAKHS KYRIAKOS BHMA ND 18 7 18

«Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι του διδύμου Τσίπρα-Καμμένου στην εξουσία». Αυτό τόνισε χθες ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, καλώντας τον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές πριν από τη ΔΕΘ. «Έτσι θα βρει και άλλοθι να μην ανέβει στη Βόρεια Ελλάδα» ανέφερε με έμφαση.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι «η ανεπάρκεια της κυβέρνησης οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο» και κατηγόρησε τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «παίζουν τη χώρα στα ζάρια».
«Όσο περισσότερο μένει η κυβέρνηση στην εξουσία, τόσο χειρότερα είναι για τη χώρα» είπε και επανέλαβε την βεβαιότητά του πως όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, η Ν.Δ. θα επικρατήσει.
Ο δρόμος προς τις κάλπες δεν θα είναι ομαλός προέβλεψε ο Κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πολιτεύονται καθημερινά με όρους πρωτοφανούς και επικίνδυνου τυχοδιωκτισμού». Παράλληλα, δεσμεύθηκε για τη χορήγηση δυνατότητας ψήφου στους απόδημους Έλληνες στον τόπο κατοικίας τους, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «φοβάται την κρίση των νέων που ζουν στο εξωτερικό».

Για τα εθνικά θέματα
Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα ο κ. Μητσοτάκης άφησε αιχμές για τους χειρισμούς του Αλ. Τσίπρα σημειώνοντας ότι «η Κυβέρνηση επιδίδεται πάλι σε κρυφή διπλωματία, επισπεύδει τους χειρισμούς και επείγεται τώρα να δημιουργήσει τετελεσμένα με την Αλβανία. Πώς μας το είπε ο κ. Κοτζιάς; Πριν πάει διακοπές, λέει, θέλει να κλείσει και τα θέματα της Αλβανίας. Του είπα στη Βουλή να φύγει διακοπές μια ώρα αρχύτερα για να τελειώνουμε. Αν μπορούν να φύγουν και όλοι διακοπές μια ώρα αρχύτερα, καλό θα είναι για τη χώρα. Αλλά όλα αυτά που γίνονται και με την Αλβανία, δυστυχώς γίνονται για να δώσουμε περισσότερα και να διεκδικήσουμε λιγότερα…»!