Ο λογαριασμός θα έρθει σε όλες τις κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν

on .

AYGENAKHS L

«Με το ενδεχόμενο ότι μπορεί να έχουμε τριπλές ή τετραπλές εκλογές το Μάιο του 2019 υπονομεύουν την Αυτοδιοίκηση, κανιβαλίζουν τους θεσμούς, επιχειρούν πρωτοφανείς εκλογικές μεθοδεύσεις», τόνισε ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης.
Μιλώντας στην εφημερίδα RealNews ο κ. Αυγενάκης κατηγόρησε τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο πως εκχώρησαν στους Σκοπιανούς τη «μακεδονική εθνότητα» και τη «μακεδονική γλώσσα», κάτι που καμία προηγούμενη Κυβέρνηση δεν είχε θέσει καν προς συζήτηση ξεκαθαρίζοντας πως η Ν.Δ. δεν θα κυρώσει τη συμφωνία.
Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας, ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε πως στο 3ο Μνημόνιο δε συμπεριλαμβάνονταν περικοπές των συντάξεων και κατηγορεί ανοιχτά την κυβέρνηση ότι επιδιώκει να καταστήσει τους συνταξιούχους έρμαιο των επικοινωνιακών παιχνιδιών του κ. Τσίπρα.
Αναφορικά με το θέμα της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ανέφερε πως οδηγεί στην πράξη την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στη διάλυση και την παράλυση και τη χαρακτηρίζει ως την «πεμπτουσία της συναλλαγής».
Τέλος ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εξέφρασε τη βεβαιότητα για νίκη του κόμματος στις εκλογές. «Ο λογαριασμός θα έρθει σε όλες τις κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν: Εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές! Θα μεταβληθεί σε μια μετωπική απόρριψη της κυβέρνησης» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.