Σπυράκη: Οι εκλογές μόνη διέξοδος για την Ελλάδα…

on .

SPYRAKH

• «Το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου έχει ξεπεράσει τα όρια της θεσμικής ανισορροπίας και έχει φτάσει στον πολιτικό εξευτελισμό», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη. H ευρωβουλευτής σημειώνει ότι «αρκετά πληρώσαμε τους ερασιτεχνισμούς τους», και ότι «οι εκλογές είναι η μόνη διέξοδος για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά».
Αναφερόμενη στην παρουσία Καμμένου στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ η κ. Σπυράκη, στη συνέντευξή της στη «Βραδυνή της Κυριακής», τόνισε πως «αποδεικνύει ότι τα όρια της αυτογελοιοποίησης είναι δυσδιάκριτα για τους υπουργούς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτός που ισχυρίζεται ότι λειτουργεί ως θεματοφύλακας των εθνικών μας συμφερόντων θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες, για να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση των προθύμων δεν πέφτει».
Σχετικά με τις κατηγορίες του Μεγάρου Μαξίμου ότι η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας άγεται από ακροδεξιά στελέχη της, απαντά: «Προφανώς στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν… μαγικό καθρέφτη και όταν κοιτιούνται εξαφανίζεται από το είδωλο της κυβέρνησης ο Πάνος Καμμένος και οι ακροδεξιοί που τον πλαισιώνουν».