Υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στη Ν.Δ.

on .

KALPH NEA DHMOKRATIA

• Από αύριο μέχρι και την Παρασκευή, 27 Απριλίου θα υποβάλλονται δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων για τα αξιώματα του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής, των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών που θα γίνουν την Κυριακή 13 Μαΐου.  
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής, οι δηλώσεις για την εκλογή στα αξιώματα του Προέδρου της Νομαρχιακής, των μελών της Διοικούσας Επιτροπής, του Προέδρου της Δημ. Τ.Ο. θα υποβάλλονται στη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) Ιωαννίνων (Πυρσινέλλα 14 3ος όροφος - τηλ. 26517-12425).
Για την εκλογή στα αξιώματα των μελών της Δημ. Τ.Ε. στην αρμόδια Δημοτική Εφορευτική Επιτροπή, που συγκροτήθηκαν στους Δήμους Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Ιωαννίνων, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου. Οι ώρες υποβολής είναι 10 π.μ. - 1 μ.μ. και 6 μ.μ. - 9 μ.μ. με εξαίρεση την τελευταία ημέρα Παρασκευή, την οποία καταληκτική ώρα ορίστηκε η 7 μ.μ.
Για να μπορεί να ψηφίσει κάποιο μέλος, θα πρέπει να υποβάλλει αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους έως τις 4 Μαΐου και εφόσον εξοφλήσει το ποσό της οικονομικής συνδρομής μόνο ηλεκτρονικά.