Ο Προκόπης Παυλόπουλος στις εκδηλώσεις της Μουσιωτίτσας

on .

PAVLOPOULOS NTAK

• Στις φετινές επετειακές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Μουσιωτίτσας, όπου θα τιμηθεί η μνήμη των 152 θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας, θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αποδέχθηκε πρόσκληση  που  τουέγινε από τον Δήμαρχο Δωδώνης Χρήστο Ντακαλέτση!
Στις 25 Ιουλίου, λοιπόν, ο Πρόεδρος θα βρεθεί στη μαρτυρική Κοινότητα, ενώ έγινε γνωστό ότι θα επισκεφθεί και τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης.
Συνάντηση στην Αθήνα
Ο Δήμαρχος Δωδώνης συναντήθηκε χθες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Αθήνα. Η συνάντηση έγινε σε συνέχεια της επιστολής - πρόσκλησης που είχε απευθύνει ο κ. Ντακαλέτσης στον Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της μαρτυρικής Μουσιωτίτσας, η οποία έγινε αποδεκτή. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο τονίζοντας ότι η παρουσία του είναι ιδιαίτερα σημαντική για την περιοχή.
Για το θέατρο Δωδώνης
Στην διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ντακαλέτσης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να προβληθεί και να αναδειχθεί ο Δήμος, προσπάθειες που στο επίκεντρο έχουν τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης. Αναφέρθηκε δε, εκτενώς στα έργα αναστήλωσης του αρχαίου θεάτρου που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως και στις άλλες παρεμβάσεις τόσο στον αρχαιολογικό χώρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Δήμο Δωδώνης θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.
Με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση ο Δήμαρχος Δωδώνης τόνισε ότι ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος τιμά το ύπατο αξίωμα της χώρας και παραμένει σύμμαχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.