Στην Άρτα ενόψει των αυριανών εκλογών μίλησε ο Αλ. Τσίπρας

on .

TSIPRAS

• Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άρτα περιόδευσε χθες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας και κατά την ομιλία του ανέφερε πώς οι πολίτες μέσα από τις 1.000 κάλπες μπορούν να στείλουν «συστημένο» το λογαριασμό στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Χαρακτήρισε την αυριανή μέρα ως την πρώτη Κυριακή για να τελειώσει ο εφιάλτης, ζητώντας την άμεση προσφυγή στις κάλπες των Εθνικών Εκλογών «Οφείλουμε να δώσουμε μία οργανωμένη απάντηση σε αυτή την πραγματικότητα της αισχροκέρδειας των λίγων και της ανέχειας των λογαριασμών της ΔΕΗ που γονατίζουν νοικοκυριά κι επιχειρήσεις, της πρωτοφανούς ακρίβειας που αναγκάζει τους πολίτες να μην μπορούν να μπουν στα σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν προϊόντα βασικής κατανάλωσης», είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος, απευθυνόμενος στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Άρτας ανέφερε πώς «θα σταθούμε δίπλα σας και θα στηρίξουμε το δημόσιο ταμείο, για να σταματήσει η λεηλασία. Θα σταματήσει η κλεψιά, οι ανισότητες».

Οι κάλπες στο Ν. Ιωαννίνων

Στην πόλη των Ιωαννίνων θα στηθούν τέσσερα εκλογικά κέντρα στην ισόγεια αίθουσα στίβου του Εθνικού Σταδίου και άλλα τέσσερα στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΝΚΙ. Στον υπόλοιπο νομό εκλογικά κέντρα θα στηθούν σε: Πεδινή (Πρώην Δημαρχείο), Κατσικά (πρώην Δημαρχείο). Ελεούσα (πρώην Δημαρχείο), Μέτσοβο (Δημαρχείο- ψηφοφορία μόνο για Πρόεδρο). Χρυσοβίτσα (Πνευματικό Κέντρο, μόνο για Πρόεδρο), Ασπράγγελοι (Δημαρχείο μόνο για Πρόεδρο), Κόνιτσα (Δημαρχείο), Παρακάλαμο (Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ).