Ξεκινάει σήμερα το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα

on .

MHTSOTAKHS 26 1 2021

• Με κεντρικό σύνθημα τη φράση «δίπλα σε κάθε πολίτη» ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί μέχρι την Κυριακή στον εκθεσιακό χώρο στο Metropolitan Expo στα Σπάτα Αττικής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν. Δ. Κ. Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί στις 7.45 μ.μ.

Τη δεύτερη μέρα των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν οι τοποθετήσεις των συνέδρων σε έξι θεματικές ενότητες. Επιπλέον, αύριο, Σάββατο θα λάβει χώρα η παρουσίαση του project για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κόμματος.

Ως προς το οργανωτικό σκέλος του συνεδρίου, οι εγγραφές των συνέδρων θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή από 3 μ.μ έως 6.30 μ.μ., η υποβολή υποψηφιοτήτων για την πολιτική επιτροπή του κόμματος θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο και η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της πολιτικής επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή από τη 1 μ.μ έως τις 4 μ.μ.

Οι σύνεδροι από τα Γιάννενα

Χίλιοι είναι συνολικά οι σύνεδροι που εξελέγησαν κατά τις εσωκομματικές εκλογές που έγιναν στις 24 Οκτωβρίου 2021, εκ των οποίων οι 16 είναι από τον Νομό Ιωαννίνων. Οι 16 σύνεδροι από τα Γιάννενα είναι οι εξής: Μπούτσικος Νικόλαος, Τζαρούχης Θεόδωρος, Γιωτίτσας Νικόλαος, Κίτσιος Σπυρίδων, Λιόλιος Κωνσταντίνος, Κορτζή Αντωνία, Γατσόμαλος Βασίλειος, Μπιλανάκης Δημήτριος, Σταμάτη Γεωργία, Βλαχόπουλος Κωνσταντίνος, Χρυσάφης Ευάγγελος, Λάππας Σεραφείμ, Πετράκη Ευδοκία, Ζαβιτσάνου Ερασμία, Σιαμαντά Ηλιάνα και Τζέγκα Αθανασία.