Ενισχυμένα ανοίγουν τα Δημόσια Σχολεία

on .

KEFALA

• Το Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ραγδαίες εξελίξεις της εποχής, αναφέρει σε μήνυμά της ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς η βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία- Αλεξάνδρα Κεφάλα. Συγκεκριμένα τονίζει μεταξύ άλλων: 
«Το Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο είναι ένα σύγχρονο σχολείο, έτοιμο να ανταποκριθεί στις ραγδαίες εξελίξεις της εποχής. Άρτια οργάνωση και στελέχωση, ενίσχυση σε όλους τους τομείς -όπως ξεκάθαρα προκύπτει και από την ανακοίνωση πρόσληψης περίπου 12000 εκπαιδευτικών-, εμπλουτισμός εργαλείων και εφοδίων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των σχολικών μονάδων. 
Θέλω να ευχηθώ στους εκπαιδευτικούς, να κρατήσουν όπως πάντα σε υψηλό επίπεδο την λειτουργία των σχολικών μονάδων και να αποτελέσουν ανεξάντλητη πηγή γνώσης. 
Θέλω να ευχηθώ στους μαθητές καλή δύναμη στον μαγικό κόσμο της γνώσης και των δεξιοτήτων και στους γονείς τους θέλω να τονίσω την βεβαιότητα ότι το ελληνικό σχολείο θα δώσει στα παιδιά τους πολύτιμα εφόδια για το αύριο. Επιτέλους όλοι στις τάξεις και στα θρανία, διότι η δια ζώσης εκπαίδευση είναι ο στόχος όλων μας και το μεγάλο στοίχημα. Καλή σχολική χρονιά!»