Σoφία Ζαχαράκη: Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε στην Ήπειρο…

on .

ZAXARAKH PERIFEREIA 17 11 23

• Tην Περιφέρεια Ηπείρου επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, συνοδευόμενη από την Υφυπουργό Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα και τη Γενική Γραμματέα Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής Μαρίνα Στέφου, όπου συυναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη. 

Ακολούθησε σύσκεψη κατά την οποία συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι κ.κ. Σταυρούλα Τσιάρα και Γιούλα Μητροκώστα, θεματικές Αντιπεριφερειάρχες.

«Κάναμε συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν το Υπουργείο, αλλά και για άλλα που αφορούν γενικά την Ήπειρο», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο κ. Καχριμάνης. 

 Από την πλευρά της η κ. Ζαχαράκη ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «ερχόμαστε να επισκεφθούμε έναν  φίλο, συνεργάτη από καιρό, έναν άνθρωπο, ο οποίος φροντίζει στην Περιφέρεια Ηπείρου να καταγράφει πολύ σημαντικές επιτυχίες, τον  Περιφερειάρχη, για να δούμε ξανά το θέμα των αρμοδιοτήτων και η αλήθεια είναι ότι έχουμε και εδώ στην περιοχή πολλά πράγματα να κάνουμε…».

Την Υπουργό καλωσόρισε και η Υφυπουργός Αλεξάνδρα - Μαρία Κεφάλα, η οποία υπογράμμισε το διαχρονικό ενδιαφέρον της για την περιοχή μας, ενώ στη διαρκή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη αναφέρθηκε η Γ.Γ. Μαρίνα Στέφου.