Κασσελάκης «μάχεται» στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ. Τσίπρας κάνει βόλτες στα Τζουμέρκα!

on .

TSIPRAS ALEKSHS 1

• Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε βαθιά κρίση, με πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του να είναι στο στόχαστρο του νέου Προέδρου Στεφ. Κασσελάκη, ο οποίος τους έχει δείξει την πόρτα της εξόδου, ο πρώην αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρας έκανε την εμφάνισή του. Όχι, δεν πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ - αν και πολλοί περιμένουν κάποια τοποθέτησή του – αλλά… εθεάθη στα Τζουμέρκα, όπου βρίσκεται με την οικογένειά του για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. 

Σύμφωνα με το «epiruspost.gr» χθες επισκέφθηκε το Συρράκο, ενώ αναμένεται να βρεθεί και στο Αθαμάνιο, που ως γνωστόν, αποτελεί τον τόπο καταγωγής του.

Στο μεταξύ, η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που συνεδρίασε χθες το απόγευμα για την παραπομπή προς διαγραφή των τεσσάρων στελεχών, Στεφ. Τζουμάκα, Ν. Φίλη, Π. Σκουρλέτη και Δημ. Βίτσα, έριξε το… μπαλάκι στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Όπως μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας «Η Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει στα μέσα Νοεμβρίου θα δώσει γνώμη, δεν έχει δικαίωμα απόφασης. Στο μεσοδιάστημα οι τέσσερις θα απολογηθούν ο καθένας ξεχωριστά στις τέσσερις τριμελείς επιτροπές που συγκροτήθηκαν επί τούτου σήμερα Παρασκευή (σ.σ. χθες) κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Προφανώς δεν μπορεί να υπάρξει απόφαση πριν τη συνεδρίαση της ΚΕ».