Γεροβασίλη: Να πέσουν από όλους οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ

on .

SYRIZA

• Την ανάγκη να επικρατήσει ψυχραιμία και να πέσουν οι τόνοι από όλους τόνισε η Αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη στην συνέντευξη που παραχώρησε με θέμα τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο τηλεοπτικό κανάλι «Action24». 

«Έχουμε άλλωστε εκπαιδευτεί να συνθέτουμε μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα μέσα σε δύσκολες συνθήκες και σκληρά διλήμματα στην εποχή των μνημονίων» ανέφερε η πρώην υπουργός δίνοντας βάρος στην κρισιμότητα ύπαρξης ενός παραγωγικού πολιτικού διαλόγου αντί της άτακτης αντιπαράθεσης που κυριαρχεί αυτόν τον καιρό στη δημόσια σφαίρα, με την κριτική  να ξεφεύγει από τα όρια της πολιτικής διαφωνίας. Τόνισε δε ότι «οι τόνοι πρέπει να πέσουν εκατέρωθεν» παρατηρώντας ωστόσο ότι «ο Πρόεδρος δεν ήταν εκείνος που σήκωσε, αλλά εκείνος που αντέδρασε στους υψηλούς τόνους».     

«Το στοίχημα της μεγάλης συμμετοχής στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές που κερδήθηκε, δεν πρέπει να χαθεί» υπογράμμισε η κ. Γεροβασίλη και συμπλήρωσε: «Αίτημα των ανθρώπων αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει αυτό που συμβαίνει σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ. Ερωτώμενη δε για τις θέσεις που έχει διατυπώσει δημοσίως ενίοτε ο Στ. Κασσελάκης, επισήμανε ότι αφενός «υπήρξαν κάποιες εκπλήξεις όχι ευχάριστες» παράλληλα όμως «δικαιούται προφανώς μία πίστωση χρόνου» στην οποία συναίνεσαν τα μέλη που τον εξέλεξαν.