Στα Γιάννενα για επισκέψεις και συναντήσεις ο Στ. Κασσελάκης

on .

KASSELAKHS STEFANOS SYRIZA

• Η σημερινή επίσκεψη στα Γιάννενα του «ουρανοκατέβατου» -όπως τον χαρακτηρίζουν στο ίδιο του το κόμμα- υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, βρίσκει «διχασμένα» τα τοπικά στελέχη του, με την πλειοψηφία τους να φέρεται να έχουν ταχθεί με άλλους υποψηφίους. Άλλωστε δύο από τους πέντε, έχουν ηπειρωτικές ρίζες, ήτοι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από την Πρέβεζα και ο Στέφανος Τζουμάκας από την Άρτα. Επώνυμα στελέχη, όπως ο πρώην βουλευτής Γιάννης Στέφος έχει ταχθεί υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου, ενώ το ίδιο φέρεται να έχουν κάνει και άλλοι σε Γιάννενα, αλλά και στους άλλους τρεις νομούς της Ηπείρου. 

Η επίσκεψη - περιοδεία του κ. Κασσελάκη στα Γιάννενα, είναι μια από τις τελευταίες προεκλογικές, καθώς την Κυριακή διεξάγεται ο πρώτος γύρος των εκλογών και το «επιτελείο» του θέλει να διαπιστώσει το «κλίμα» που επικρατεί σε μια «μη φιλική» για αυτόν εκλογική περιφέρεια. 

Ο κ. Στέφανος Κασσελάκης, έχει τη δημόσια υποστήριξη του πρώην βουλευτή (με το ΠΑΣΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια μεταπήδησε στο ΣΥΡΙΖΑ) Θανάση Οικονόμου, που είναι ένας από εκείνους που είχαν υπογράψει την αίτηση υποψηφιότητάς του για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Κασσελάκης, σύμφωνα με το πρόγραμμα που κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ θα παραμείνει σχεδόν όλη την ημέρα στα Γιάννενα, για επισκέψεις και συναντήσεις με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στη μια το μεσημέρι τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 45 λεπτά αργότερα θα κάνει βόλτα στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Το απόγευμα (6.30) θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και στις 8 το βράδυ θα έχει ανοικτή συνάντηση σε κάφε - μπαρ στην οδό Ζυγομάλλη.