Σπουδαία η συμβολή των τριτέκνων στην αντιμετώπιση του δημογραφικού

on .

bezas

• Με αντιπροσωπεία του «Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά Νομού Θεσπρωτίας», αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Άγγελο Βαρβέλη, την Έφορο Σταυρούλα Βρακά και το Μέλος Δ.Σ. Πέτρο Ντόκο συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηγουμενίτσας Αντώνης Μπέζας.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Συλλόγου παρουσίασαν τα αιτήματά τους προς το  Δήμο Ηγουμενίτσας,  που είναι η αναθεώρηση των εισοδηματικών κριτηρίων καθώς και του ποσοστού έκπτωσης στα Δημοτικά Τέλη μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, η αναθεώρηση των εισοδηματικών κριτηρίων καθώς και του ποσοστού έκπτωσης στα Τέλη Ύδρευσης στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΗ, η αύξηση του ορίου εισοδήματος για  την ένταξη των τρίτεκνων οικογενειών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και η εύρεση χώρου για τη στέγαση του γραφείου του Συλλόγου.

Ο κ. Μπέζας υπογράμμισε τη σπουδαιότητα και τη συμβολή των τρίτεκνων οικογενειών στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, τονίζοντας την ανάγκη να πάψει η αδιαφορία απέναντί τους και να αναγνωριστεί έμπρακτα και με ουσιαστικά κίνητρα από το Δήμο Ηγουμενίτσας η σημαντική προσφορά τους στην κοινωνία.